Serveis

Un servei ràpid i puntual. On ràpid vol dir ràpid, i puntual vol dir puntual. I ens adaptem a les necessitats de cadascú. Demaneu-nos pressupost sense compromís.

Traducció

Científica, tècnica, jurídica, jurada, comercial, turística, de pàgines web, de blogs

El món de la traducció és molt ampli i extens. No tothom està capacitat per fer qualsevol tipus de traducció. Abans de fer-la cal ser conscient de què es demana i tenir molt clares les necessitats del client. Per això sempre assignem les traduccions al professional que s’adapti millor a l’especialitat del text original. Tenim un equip molt ampli per poder cobrir tota mena de textos i poder oferir sempre el millor resultat.

Interpretació

D’enllaç, consecutiva o simultània

Cada dia vivim en un món més global i les relacions internacional són més bàsiques. Hi ha empreses petites i mitjanes que estan creixent i que s’obren a nous mercats que necessiten poder-se comunicar en la llengua del client potencial i pot ser que no disposin d’un departament de comerç exterior especialitzat. A Accent trenquem les barreres lingüístiques: disposem d’intèrprets de diferents idiomes i especialitats que us poden ajudar. En contractar un intèrpret, ja sigui d’enllaç en una reunió d’empresa, o per a una conferència amb servei de traducció consecutiva o fins i tot simultània, garantireu que la comunicació serà tan directa com si la féssiu en la vostra llengua materna.

Correcció

Ortogràfica, morfosintàctica, semàntica, estilística i formal

Les empreses inverteixen molts diners i esforços en publicitat i per fer-se visible a les xarxes socials. És una llàstima que el producte final inclogui errors ortogràfics o amb un estil poc adequat al context al qual va dirigit. A Accent oferim correccions per assegurar-vos que no hi hagi faltes ortogràfiques ni incorreccions al text final i que la imatge de la vostra empresa no quedi tacada per una errada.

Transcripció

D’àudio i de vídeo

Els textos ja no només es troben en format escrit. És possible que necessiteu del servei de transcripció d’àudio o de vídeo. Us oferim aquest servei perquè pugueu fer ús i divulgar qualsevol text en format d’àudio o de vídeo.

Assessorament lingüístic

Per a particulars i per a empreses

Un text pot ser perfectament correcte gramaticalment i alhora inadequat per al context per al qual està pensat. A Accent oferim un servei d’assessorament lingüístic personalitzat perquè els vostres textos siguin correctes gramaticalment i estilísticament, alhora que s’adaptin al context i al públic per al qual estan pensats.

Redacció de continguts

Vosaltres trieu el tema, nosaltres el redactem

Esteu pensant canviar i ampliar el vostre web? No teniu clar quins continguts incloure-hi ni com redactar-los? Voleu fer un catàleg nou però no teniu clar com redactar-lo? A Accent us podem ajudar amb la redacció de continguts. Es podeu plantejar la idea que teniu i us podem ajudar amb la redacció de continguts.