Contacteu amb nosaltres

 

Si necessiteu més informació de qualsevol dels nostres serveis o voleu un pressupost a mida sense compromís, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de sota i us contestarem tan aviat com puguem. També ens prenem molt seriosament la vostra opinió, o sigui que si ens voleu enviar qualsevol suggeriment o proposta serà benvinguda. Moltes gràcies per endavant.

Montse: +34 686 227 945 | Skype: accent_montse
Anna: +34 659 187 278 | Skype: accent_anna

 

Política de protecció de dades

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ACCENT SERVEIS LINGÜÍSTICS SCP amb NIF J66157645 i domicili social situat al MAS PRATSOBRERROCA 08551, TONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, ACCENT SERVEIS LINGÜÍSTICS SCP informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

ACCENT SERVEIS LINGÜÍSTICS SCP informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ACCENT SERVEIS LINGÜÍSTICS SCP es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic accent@accentsl.cat.

Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: accent@accentsl.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.